22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendMan beroofd op Koemarkt tijdens Koningsdag, politie zoekt deze man

Man beroofd op Koemarkt tijdens Koningsdag, politie zoekt deze man

Purmerend – De politie kreeg donderdag 27 april rond 18.00 uur een melding van een beroving op de Koemarkt in Purmerend. Hierbij is een nog onbekende man beroofd van zijn bezittingen. Een omstander die de verdachte staande hield, is mishandeld. De politie is een onderzoek gestart, zoekt het slachtoffer van de beroving en roept getuigen op zich te melden.

Een 54-jarige man uit Purmerend zag dat een man werd beroofd van zijn bezittingen. Hij besloot direct achter de verdachte aan te rennen en hield deze op een zeker moment staande.

Vervolgens kreeg de man een klap van de verdachte, die daardoor wist te ontkomen. Na een zoekslag is de verdachte niet meer aangetroffen. De man liep letsel op en is in het ziekenhuis geholpen aan zijn verwondingen. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Politie zoekt slachtoffer beroving

Het slachtoffer van de beroving heeft geen melding of aangifte gedaan en is tot op heden onbekend bij de politie. De politie komt graag in contact met deze man. Hij kan zich melden via 0900-8844 onder zaaknummer 2023086142.

Getuigenoproep

Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die de beroving en/of de mishandeling hebben gezien. Mocht u rond 18.00 uur iets verdachts hebben gezien op de Koemarkt in Purmerend, dan horen wij dat graag via 0900-8844. De politie neemt ook graag kennis van eventuele camerabeelden, bijvoorbeeld van dashcams, uit die buurt op dat tijdstip. Of vul onderstaand tipformulier in.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.