1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Autobrand verwoest Maserati in Purmerend

Autobrand verwoest Maserati in Purmerend

Purmerend – Op zondagochtend 30 april is er omstreeks 02.00 uur een autobrand gemeld op de Kolfstraat in Purmerend. Bij aankomst van de hulpdiensten werd er een brandend voertuig aangetroffen, waarvan de vlammen hoog opstegen. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand weten te blussen. Helaas kon niet worden voorkomen dat de Maserati volledig in vlammen opging.

De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Er zal aanvullend onderzoek worden gedaan om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Ook roept de politie mensen op om beelden te delen van (deurbel)camera’s die gericht zijn op de straat tussen 01.50 uur en 02.10 uur.

Het is niet bekend of er nog andere voertuigen of gebouwen in de buurt schade hebben opgelopen. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt om medewerking van getuigen om de daders te vinden.

Mocht u informatie hebben over de autobrand of heeft u iets verdachts gezien rondom de Kolfstraat in Purmerend, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Het is ook mogelijk om anoniem informatie door te geven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto: Politie Purmerend


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Is van een criminele drugsdealer, wel jammer dat die dus in dit rustige buurtje de verslaafde Purmerendse hoertjes neuken en bevoorraden! Waar gaat dat heen mensen oh oh oh onze purmerendse meissies met neus vol coke en een kut vol crimineel noord Afrikaans zaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.