14 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomeCultuurPip & Pelle vieren Pinksteren in de Purmaryn met chaos in het...

Pip & Pelle vieren Pinksteren in de Purmaryn met chaos in het Sprookjesbos

Purmerend- De televisievrienden Pip & Pelle komen tweede Pinksterdag naar Theater de Purmaryn. Met hun doldwaze kinderkomedie ‘Chaos in het Sprookjesbos’ gaan ze dit theater op z’n kop zetten! Afgelopen jaar waren ze druk bezig met hun bioscoopfilm, maar nu komen ze iedereen in Purmerend aan het lachen brengen. 

Naast Pip & Pelle doet ook cabaretier en komiek Onno Innemee mee met de voorstelling. Innemee die o.a. de Wim Sonneveldprijs won, in Kopspijkers zat, een voorstelling maakte met Mike Boddé en Jochem Myjer en de laatste jaren veelvuldig te zien was in de kluchten van ‘Adje’ Arijan van Bavel, zal te zien zijn als domme boef Pluun. De voorstellingen van Pip & Pelle zijn een doldwaas familiespektakel voor jong en oud. 

“Het is een komedie die echt gemaakt is voor alle leeftijden en echt een uitje om met Pinksteren te doen!” verzekert producent Ydwer Bosma. De voorstelling zit vol met elementen die je van een goede komedie gewend bent; bizarre wendingen, heel veel chaos en vooral heel veel hilariteit! “Het is geweldig om kinderen van de stoel af te zien vallen van het lachen. En hoe leuk is het, om als ouders samen te kunnen lachen met je kinderen?! Daarbij heeft De Purmaryn een speciaal plekje in ons hart, omdat dit ons ‘thuistheater’ is, dus er is geen fijnere plek om te staan!”. 

Bij de voorstelling kunnen de kinderen uitgebreid meezingen en meedansen. “Maar de humor staat voorop! We gaan proberen verschillende sprookjes op de hak te nemen, met hilarische gevolgen”.

Pip en Pelle hadden al hun eigen series en films op RTV Purmerend, stonden dikwijls op Reuring en toeren nu door heel Nederland met hun vertrouwde theatershows!  

De voorstelling: 

Als Pip & Pelle een sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, huppelende prinsessen, mysterieuze fakirs, maffe buikdanseressen, zingende heksen, domme boeven, misverstanden, gekke capriolen en vooral heel veel humor! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud! 

Pip & Pelle, Chaos in het Sprookjesbos is op 29 mei 2023 te zien in Theater de Purmaryn in Purmerend. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via het theater. Kijk op www.depurmaryn.nl of via www.pipenpelle.com/theatertour



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
14 ° C
14.5 °
12.8 °
76 %
1.8kmh
62 %
ma
18 °
di
18 °
wo
15 °
do
14 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.