8 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Gaslek bij restaurant in Monnickendam

Gaslek bij restaurant in Monnickendam

Monnickendam – Een gaslek bij restaurant Mirror paviljoen in Monnickendam zorgt ervoor dat de brandweer sinds vrijdagochtend elf uur bezig is bij het restaurant aan de Waterlandse Zeedijk.

De plek is ruim afgezet. In het restaurant zou sprake zijn van een gaslucht. De brandweer is met vijf voertuigen ter plaatse. Liander is onderweg om zich aan te sluiten bij de hulpverlening.

Update 12:20 uur: Het gaslek is aangetroffen in de kruipruimte. De brandweer is bezig met het ventileren van de kruipruimte van het restaurant. De brandweer gebruikt hiervoor speciale wateraangedreven ventilatoren. Ze gebruiken deze omdat met traditionele ventilatoren een vonkoverslag kan plaatsvinden.

Update 15:15 uur: De situatie ter plaatse is onveranderd, een adviseur gevaarlijke stoffen is inmiddels aanwezig om de aanwezige eenheden bij te staan met speciale meetapparatuur.

Update 16:00 uur: Een schatting is dat het incident nog een aantal uren gaat duren. Er worden meer ventilatoren ingezet. De omgeving is afgezet en zal tot nader bericht afgesloten blijven.

Update 17:45 uur: Het sein veilig is gegeven door de brandweer. Het pand wordt overgedragen aan de eigenaar. De brandweer is aan het inpakken en gaat retour.

Foto’s: Inter Visual Studio



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8 ° C
8.9 °
7.2 °
79 %
6.3kmh
97 %
di
8 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.