17.8 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendPlant schiet dwars door muur de huiskamer in: "Met de kerst gaan...

Plant schiet dwars door muur de huiskamer in: “Met de kerst gaan er ballen in” (video)

Purmerend – Frans en Monique uit Purmerend hebben sinds kort iets heel bijzonders in huis: een plant die dwars door de muur hun huiskamer in groeit. “Het is heel apart”, zegt Monique. Frans is blij dat hij nu eindelijk een plant heeft die hij geen water hoeft te geven en verder geen omkijken naar heeft.

Volgens de twee groeit de plant met een rotgang en komen er iedere dag nieuwe blaadjes bij. Frans en Monique zijn vastbesloten de plant te laten zitten en hopen dat hij de hele woonkamer doorgroeit. “Met de kerst doen we er ballen in”, laat Monique weten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.8 ° C
18.9 °
16.7 °
72 %
1.3kmh
76 %
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.