18.8 C
Purmerend
woensdag 15 mei 2024
HomeWoonTipsMet deze wondermiddeltjes verwijder je kauwgom uit je kleding

Met deze wondermiddeltjes verwijder je kauwgom uit je kleding

Kauwgom kan een lastig probleem zijn als het op je kleding terechtkomt. Het plakt vast en kan moeilijk te verwijderen zijn. Maar maak je geen zorgen – er zijn verschillende manieren om kauwgom uit je kleding te verwijderen, zodat je kleding er weer zo goed als nieuw uitziet.

Hieronder vind je een aantal methoden om kauwgom uit je kleding te verwijderen.

  1. Gebruik ijsblokjes

Een van de gemakkelijkste manieren om kauwgom uit je kleding te verwijderen, is door het te bevriezen. Pak een paar ijsblokjes en leg ze op de kauwgom. Wacht een paar minuten tot de kauwgom hard wordt en breek het dan voorzichtig af. Gebruik vervolgens een bot mesje om de restjes weg te schrapen. Als er nog steeds wat kauwgom achterblijft, kun je deze stap herhalen totdat het helemaal weg is.

  1. Gebruik pindakaas

Pindakaas is niet alleen lekker op brood, het kan ook helpen bij het verwijderen van kauwgom. Breng wat pindakaas aan op de kauwgom en laat het een paar minuten zitten. Het vet in de pindakaas helpt om de kauwgom los te maken. Gebruik daarna een bot mesje om de kauwgom weg te schrapen. Als er nog wat restjes overblijven, kun je een beetje afwasmiddel op de plek aanbrengen en wassen zoals gewoonlijk.

  1. Gebruik azijn

Azijn is een ander huishoudelijk middel dat kan helpen bij het verwijderen van kauwgom. Week de plek met kauwgom in een oplossing van witte azijn en warm water. Wacht een paar minuten tot de azijn de kauwgom heeft losgemaakt en gebruik vervolgens een bot mesje om de kauwgom weg te schrapen. Spoel de plek daarna af met warm water en was het kledingstuk zoals gewoonlijk.

  1. Gebruik haarspray

Haarspray is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het verwijderen van kauwgom, maar het kan helpen om de kauwgom te verharden en los te maken. Spuit wat haarspray op de kauwgom en laat het een paar minuten zitten. Gebruik vervolgens een bot mesje om de kauwgom weg te schrapen. Was het kledingstuk daarna zoals gewoonlijk.

  1. Gebruik baking soda

Baking soda is een ander veelzijdig huishoudmiddel dat kan helpen bij het verwijderen van kauwgom. Maak een pasta van baking soda en water en breng het aan op de kauwgom. Laat het een paar minuten zitten en gebruik vervolgens een bot mesje om de kauwgom weg te schrapen. Was het kledingstuk daarna zoals gewoonlijk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,910FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.8 ° C
20.1 °
16.1 °
67 %
2.7kmh
94 %
wo
19 °
do
18 °
vr
17 °
za
20 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.