11.7 C
Purmerend
dinsdag 18 juni 2024
HomeVrije tijdTip: De vijf leukste zwembaden van Noord-Holland

Tip: De vijf leukste zwembaden van Noord-Holland

Noord-Holland is een provincie in Nederland met veel water en stranden, wat het een populaire bestemming maakt voor zwembadliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende duik in de zomer, of een binnenactiviteit tijdens de koudere maanden, er zijn veel opties om uit te kiezen.

Hier zijn enkele van de leukste zwembaden in Noord-Holland.

De Mirandabad, Amsterdam De Mirandabad in Amsterdam is een geweldig zwembad voor het hele gezin. Het heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, evenals glijbanen en een stroomversnelling. Er is ook een speciaal kinderbad met speeltoestellen en een ondiep gedeelte voor de allerkleinsten. Daarnaast heeft De Mirandabad een wellnessruimte met sauna’s en stoombaden, perfect voor ontspanning na het zwemmen.

De Waterdam, Volendam De Waterdam in Volendam heeft ook zowel binnen- als buitenzwembaden, en biedt een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Er zijn glijbanen, duikplanken en een wildwaterbaan, evenals een apart peuterbad voor de kleintjes. Er zijn ook diverse sportfaciliteiten zoals een fitnessruimte, tennisbanen en een klimwand.

Het Zwet, Wormer Het Zwet in Wormer is een kleiner zwembad, maar heeft een charmante, landelijke uitstraling en is een favoriet onder de lokale bevolking. Het heeft een binnenbad en een klein buitenbad, en er is ook een gezellig terras waar je kunt ontspannen na het zwemmen. Het Zwet biedt zwemlessen en aquarobics, en is een geweldige plek om in alle rust te zwemmen.

De Hoornse Vaart, Alkmaar De Hoornse Vaart in Alkmaar is een groot zwembad met zowel binnen- als buitenzwembaden. Het heeft een 50-meterbad, een golfslagbad en een kinderbad, evenals een lange glijbaan en een stroomversnelling. Er is ook een fitnessruimte en een sauna, en de Hoornse Vaart biedt zwemlessen en aquarobics.

Het Baafje, Heiloo Het Baafje in Heiloo is een buitenzwembad dat vooral populair is bij gezinnen met jonge kinderen. Het heeft een ondiep gedeelte voor de kleintjes en een groot ondiep bad met speeltoestellen. Er is ook een 50-meterbad voor de meer gevorderde zwemmers en een duikplank. Het Baafje heeft ook een terras waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

Of je nu op zoek bent naar een grootschalig zwembad met veel activiteiten of een kleinere, rustige plek om te zwemmen, Noord-Holland heeft voor ieder wat wils. Deze vijf zwembaden bieden een fantastische manier om af te koelen en plezier te hebben in de zomer en wintermaanden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
13.9 °
10 °
81 %
1.3kmh
100 %
di
19 °
wo
17 °
do
20 °
vr
20 °
za
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.