14.3 C
Purmerend
woensdag 29 mei 2024
HomeRegionaalMorgen zware spits verwacht door regen

Morgen zware spits verwacht door regen

Regionaal – Rijkswaterstaat verwacht morgen, dinsdag 9 mei, in de ochtend en avond een zeer zware spits. Omdat het sowieso altijd drukker is dinsdag op de wegen, zal de verwachte regen er mogelijk voor zorgen dat de spits nog zwaarder wordt.

Het is morgen bewolkt en een regengebied blijft over het land slepen, waardoor de dag op veel plaatsen nat verloopt. Pas tegen het eind van de middag wordt het vanuit het westen droger, maar landinwaarts blijft het lange tijd regenachtig.

Door het natte weerbeeld wordt het iets minder warm dan de voorgaande dagen met op veel plaatsen 16 tot 18 graden. De wind is zwak of matig van kracht en waait uit het zuidwesten. Aan het einde van de middag en in de avond kan in het westen de zon nog even kort doorbreken.

Extra reistijd

Ga je morgen op pad, houdt dan rekening met de drukte en extra reistijd. Indien de mogelijkheid bestaat om buiten de spits te reizen of thuis te werken, dan wordt geadviseerd dit te doen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.1 °
13.9 °
83 %
4.9kmh
100 %
wo
16 °
do
16 °
vr
17 °
za
16 °
zo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.