13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerendGemeente Purmerend start eind mei met asfalteringswerkzaamheden aan de Westerweg

Gemeente Purmerend start eind mei met asfalteringswerkzaamheden aan de Westerweg

Purmerend – De gemeente Purmerend gaat het gedeelte van de Westerweg tussen de Purmerenderweg en de Schakelweg opnieuw asfalteren. Aannemer KWS Infra B.V. begint op dinsdag 30 mei 2023 met de werkzaamheden, die in twee fases zullen worden uitgevoerd.

Hoewel het ontwerp van de Westerweg grotendeels hetzelfde blijft, worden de suggestiestroken voor fietsverkeer breder gemaakt en de strook zwart asfalt in het midden smaller om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verbeteren.

Tijdens de werkzaamheden is de Westerweg drie weken gesloten voor doorgaand verkeer in beide richtingen. Bestemmingsverkeer is nog wel mogelijk, maar fietsers en wandelaars kunnen het werkgebied niet betreden. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in twee fases, waarbij de grens tussen de twee fases ligt tussen de entree van de golfbaan en het appartementencomplex Westerzicht.

Omleidingsroute

Om automobilisten te kunnen omleiden tijdens de werkzaamheden, is er een omleidingsroute via de Grotenhuysweg. Nood- en hulpdiensten kunnen de woningen in het gebied wel bereiken. De werkzaamheden zijn bedoeld om de kwaliteit van de Westerweg te verbeteren en de veiligheid voor fietsers en wandelaars te vergroten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.