17.6 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeOpmerkelijk nieuwsDronken bestuurder ruilt van plaats met hond tijdens politiecontrole

Dronken bestuurder ruilt van plaats met hond tijdens politiecontrole

Een opmerkelijk incident vond plaats in het Amerikaanse Springfield toen een man, onder invloed van alcohol, besloot van plaats te ruilen met zijn hond nadat hij werd aangehouden door de politie. Volgens een bericht van de politie van Springfield op Facebook werd de man betrapt terwijl hij ruim 80 kilometer per uur reed in een zone waar de maximumsnelheid 50 kilometer per uur was.

Het tafereel ontvouwde zich voor de ogen van een politieagent, die getuige was van de verwisseling tussen de bestuurder en zijn viervoeter. De politie verklaarde dat de man duidelijke tekenen van dronkenschap vertoonde. Toen de man daarover werd ondervraagd, sprong hij uit de auto via de bijrijdersstoel en beweerde dat hij niet degene was die achter het stuur had gezeten.

Naar de rechter

De vluchtpoging van de man werd echter snel beëindigd, aangezien hij binnen 20 meter van de auto werd gearresteerd. Na een controle in het ziekenhuis werd de chauffeur vastgezet. Naast de twee bestaande arrestatiebevelen tegen hem, wordt hij nu ook beschuldigd van rijden onder invloed van alcohol, verzet tijdens de arrestatie en een aanzienlijke snelheidsovertreding.

De hond van de man kwam er volgens de politie vanaf met een waarschuwing en werd opgehaald door een bekende van de chauffeur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Fijn dat nieuws uit de regio… Ik denk dat ik deze website maar uit mn RSS reader haal het gaat de laatste tijd helemaal nergens meer over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.6 ° C
18.9 °
16.1 °
69 %
5.8kmh
97 %
wo
18 °
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.