20.2 C
Purmerend
maandag 15 juli 2024
Home112Ongeval bij buskruising McDonalds - Jaagweg in 1 richting afgesloten

Ongeval bij buskruising McDonalds – Jaagweg in 1 richting afgesloten

Purmerend – Iets voor 16:30 uur ramde een automobilist op de Jaagweg een verkeerspaal en werd via de verhoging waar de paal op stond gelanceerd. De auto draaide om zijn as en raakte total loss. De vooras is compleet afgebroken. De Jaagweg tussen de McDonalds en het kruispunt met de Jan Blankenbrug in de richting van Purmerend is voorlopig afgesloten.

De auto heeft dermate veel brokstukken achtergelaten dat de opruimwerkzaamheden naar verwachting nog zeker een uur zal duren. Vanuit Ilpendam in de richting van Weidevenne wordt het verkeer omgeleid. Het verkeer vanuit Purmerend in de richting van Ilpendam wordt via de busbaan langs het ongeval geloodst.

De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken.

Getuigen melden dat er tot in de Gors een doffe klap te horen was, gevolgd door het langdurig afgaan van de claxon van de auto. Het voertuig zal worden weggetakeld. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update: Vanwege de opruimwerkzaamheden is besloten tot complete sluiting van de Jaagweg.

Foto’s: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. ALS (ik zeg dus “ALS”) nou blijkt dat iemand die dit soort zware ongelukken veroorzaakt -die tegenwoordig bijna elke week gebeuren, waar duizenden mensen last van hebben en die het OV en andere dienstverlening ernstig ontregelen- (nogmaals: ALS die) nou met zijn telefoon heeft zitten spelen, wat voor straf krijgt zo iemand dan? Kan iemand die bij de politie werkt hier eens antwoord op geven? Want ik word die wegpiraten zo zoetjesaan echt spuug- en spuugzat, maar het lijkt wel alsof ze dit ongestraft mogen blijven doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.2 ° C
21.1 °
18.9 °
66 %
2.2kmh
4 %
ma
24 °
di
17 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.