13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerend20-jarige Purmerender door omstanders overmeesterd bij overval

20-jarige Purmerender door omstanders overmeesterd bij overval

Lelystad – Maandagochtend 22 mei vond er rond 9.00 uur een overval plaats op een winkel aan het Bataviaplein in Lelystad. Dankzij omstanders konden twee verdachten worden aangehouden.

Rond 9.00 werd er geklopt op de deur van de personeelsingang van een winkel. Toen een medewerkster de deur opende, werd zij door twee personen overlopen en viel daarbij op de grond. De medewerkster werd bedreigd en de twee liepen naar de kluis die op dat moment open stond en bedreigde de medewerkster. Uit de kluis werd geld gehaald en in een tas gestopt.

Ondertussen lukte het de medewerkster om te ontsnappen. Ze probeerde het tweetal nog in het pand op te sluiten door de deur dicht te doen en te blokkeren maar het lukte de twee om naar buiten te komen. De medewerkster begon om hulp te schreeuwen waarna verschillende personeelsleden van verschillende winkels in actie kwamen. Het tweetal werd door meerdere mensen overmeesterd en vastgehouden tot de politie ter plaatse was.

De verdachten zijn een 20-jarige vrouw uit Lelystad en een 20-jarige man uit Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.