11.9 C
Purmerend
dinsdag 6 juni 2023
HomeEvenementRommelmarkt vanuit de voortuinen op 16 juli in een deel van Weidevenne

Rommelmarkt vanuit de voortuinen op 16 juli in een deel van Weidevenne

Purmerend – Op zondag 16 juli wordt er in een deel van Weidevenne een rommelmarkt georganiseerd. Tussen 09:00 en 15:00 mogen inwoners van een gedeelte van de wijk vanuit hun voortuin spullen verkopen. En natuurlijk is iedereen uit Purmerend van harte uitgenodigd om in de wijk te komen snuffelen.

Initiatiefneemster Nancy heeft de toestemming vanuit de gemeente inmiddels binnen. “Een vriendin van mij organiseert dit in de Gors. Het is een hele makkelijke manier om je spullen te verkopen. Gewoon vanuit de voortuin. Ik dacht, dat wil ik ook!”

Omdat het een kleinschalig evenement betreft, ging de aanvraag bij de gemeente relatief simpel. Het gebied is afgebakend in een stukje van het kwadrant Azië. Het gaat om de straten: Kimonostraat, Kabajastraat, Sarongstraat, Kaftanstraat, Burnousstraat, Origamistraat, Wajangstraat, Tangramstraat, Mikadostraat en het stuk van de Gangeslaan achter de rotonde.

Inwoners van deze straten kunnen zich aanmelden via [email protected].


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,297FansLike
2,236VolgersVolg
1,593VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.9 ° C
13.3 °
11.1 °
86 %
2.7kmh
2 %
di
18 °
wo
18 °
do
19 °
vr
24 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.