22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendOplichters flyeren massaal in Purmerend - geef uw kleding zaterdag niet mee

Oplichters flyeren massaal in Purmerend – geef uw kleding zaterdag niet mee

Purmerend – Ook in Purmerend zijn massaal huis-aan-huis flyers verspreid met het verzoek om zaterdag uw oude kleding aan de deur op te halen. Op de flyer staat het logo van Stichting GK, deze stichting heeft niets met de inzameling te maken.

Stichting GK bestaat wel, dat is de Kledingbank Utrecht. De stichting geeft te kennen op haar website er van op de hoogte te zijn dat deze flyer wordt verspreid. “Deze is NIET van ons. Dit ‘bedrijf’ maakt onrechtmatig gebruik van onze naam en website. Meerdere aangiftes bij de politie zijn door gedupeerden reeds gedaan. U bent gewaarschuwd.”

Geef uw kleding daarom zaterdag niet mee aan de chauffeurs die kleding komen ophalen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Nu proberen ze het in Wormerveer. (flyer in de brievenbus voor a.s. maandag vanaf 9.00 uur)

  2. Purmerend is niet de eerste Gemeente waar deze flyers bij mensen in de bus vallen.
    Begin april is er in de politieregio Den Haag iemand aangehouden op verdenking van oplichting met flyers ( in Alphen aan de Rijn) die zogenaamd van de Kledingbank Utrecht zouden komen. Uit welke gemeente de man precies kwam, hoe oud hij is, wilde de politie niet zeggen. Wat wel duidelijk was, was dat hij zich op een later moment moest verantwoorden voor de rechter.

    Coördinator Jan Swarts van de Kledingbank Utrecht liet destijds aan RTV Utrecht weten dat
    tweedehands kleding best een lucratieve business kan zijn. “Als je de wegen kent, kun je best een hoop centen maken met tweedehandskleding. Vooral in het Midden-Oosten betalen mensen daar veel voor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.