5.9 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomeRegionaalHet KinderBeestFeest komt er weer aan - Niets aan de hand, wel...

Het KinderBeestFeest komt er weer aan – Niets aan de hand, wel aan de kant!

Purmerend – Vrijdag 2 juni, is de dag die veel zieke en gehandicapte kinderen hebben aangekruist. Dan is het KinderBeestFeest, het jaarlijks besloten feest in Artis. Onder begeleiding van politiemotoren gaan 350 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, reddingsbrigade en Rode Kruis de weg op om de kinderen naar de dierentuin te brengen voor een onvergetelijke avond.

Het KinderBeestFeest is een uniek feest voor kinderen in Noord-Holland, Flevoland en Leiden met een handicap of zorgbehoefte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes worden zij door ziekenhuizen en instellingen uitgenodigd voor een exclusieve avondopening in ARTIS. Met diverse hulpverlenersvoertuigen worden de gasten op een unieke manier vervoerd.

1500 vrijwilligers en 350 voertuigen van de verschillende hulpdiensten zullen 500 gasten een kosteloze, zorgeloze en vooral onvergetelijke avond bezorgen. Ziet of hoort u vrijdag colonne’s met voertuigen rijden? Schrik dan niet. Het is het KinderBeestFeest! Dus niets aan de hand, wel aan de kant!



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.9 ° C
7.3 °
5 °
82 %
1.3kmh
100 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.