17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomePurmerendDirk van den Broek opent begin september de deuren

Dirk van den Broek opent begin september de deuren

Purmerend – Het Makado Winkelcentrum in Purmerend blijft zich ontwikkelen. Na de recente opening van Big Bazar in het pand tussen Putri Solo en La Kriss Fashion op 5 mei 2023, is het nu de beurt aan Dirk van den Broek om zijn intrek te nemen in een uitgebreide ruimte. Dit nieuwe filiaal zal naar verwachting begin september zijn deuren openen.

Het winkelcentrum heeft ambitieuze plannen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en leegstaande panden nieuw leven in te blazen. Het pand dat vrijkwam na de opening van Big Bazar, samen met de voormalige leegstaande panden van Ay Market tot aan High5Fashion, worden momenteel samengevoegd tot een enkele ruimte. Deze samenvoeging creëert een ruimte die perfect geschikt is voor de vestiging van Dirk van den Broek.

De werkzaamheden om de panden samen te voegen en te transformeren tot een moderne supermarkt zijn in volle gang. Naar verwachting zal het project begin juli worden afgerond, waarna het winkelpand wordt opgeleverd aan Dirk van den Broek. Dan is het aan de supermarktketen om te werken naar de opening begin september.

Update:


Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.