17.3 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomeWeidevenneDeel van winkelcentrum Weidevenne zonder stroom: "Belabberde communicatie Liander"

Deel van winkelcentrum Weidevenne zonder stroom: “Belabberde communicatie Liander”

Purmerend – Een deel van de winkels op het Van Damplein zit momenteel zonder stroom. Hoewel het een gepland onderhoud van Liander betreft, was het tijdsblok niet zo doorgegeven.

Afgelopen vrijdag ontving de winkeliersvereniging van het winkelcentrum een brief van Liander. Op woensdag 7 juni zou er gepland onderhoud plaatsvinden tussen 12:00 en 16:00 uur. Hoe lang de winkels last zouden hebben van stroomuitval viel niet te zeggen, dat kon twintig minuten zijn, maar ook enkele uren.

Opticien Pearl, gevestigd op het middenblok van het winkelcentrum, vond het al een vervelende tijd. “Doe dat dan ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds. Zo midden op de dag dupeer je een heel winkelcentrum.” Maar goed, Pearl belde al zijn klanten voor vandaag in het tijdsblok tussen 12:00 en 16:00 af.

Vanmorgen bleek een gedeelte van het winkelcentrum echter al zonder stroom te zitten. Om 09:15 uur betrof het Zeeman, Rensenbrink, Pearl en een gedeelte van Florisant. Een medewerkster van Primera gaf aan te verwachten dat de stroom er ook bij hun een tijdje af zal gaan. Maar of dat in het beloofde blok van 12:00 tot 16:00 uur zal gaan gebeuren, kan ze niet voorspellen.

Pearl baalt in ieder geval behoorlijk van de situatie. “Behalve dat ik alle klanten van vanmiddag heb moeten afzeggen, kan ik de klanten die nu een afspraak hebben niet bereiken. De computer doet het namelijk ook niet.”

Op de website van Liander staat te lezen dat het gepland onderhoud tot 13:00 uur betreft. “Dat is echt volkomen nieuw voor mij. De communicatie van Liander is echt belabberd.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,942FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
18 °
16.7 °
73 %
3.6kmh
100 %
vr
16 °
za
17 °
zo
16 °
ma
19 °
di
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.