18.6 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendOorbel drama aan de waterkant in Purmerend: Recovery Divers komen te hulp

Oorbel drama aan de waterkant in Purmerend: Recovery Divers komen te hulp

Purmerend – In een spannende wending van gebeurtenissen is Petra, een Purmerendse die bekend staat om haar damesmode op diverse markten, op zoek naar reddingsduikers. Het incident begon toen Petra’s kostbare oorbel op een onfortuinlijke zaterdagmiddag in het water van de Where viel terwijl ze op haar steiger stond.

De oorbellen, een geschenk van haar man ter gelegenheid van hun 12,5-jarig huwelijksjubileum, werden zelden gedragen. Echter, met de komst van een vriendin op zaterdag, besloot Petra om deze opvallende sieraden te dragen. Maar voordat de vriendin arriveerde, was er nog een kleine klus te klaren: het meten van de lengte van de steiger.

Aan de ene kant van de steiger stond Petra, terwijl haar man aan de andere kant stond. Op het moment dat Petra zich bukte om het meetlint te grijpen, glipte de oorbel uit haar oor en maakte een plons in het water van de Where. Een regelrechte ramp!

Petra’s echtgenoot, vastberaden om de kostbare oorbel te redden, aarzelde geen moment en dook het donkere water in, ondanks de stroming en beperkt zicht onder water. Gewapend met een duikbril en een vergiet ging hij op zoek. Helaas, ondanks zijn inspanningen, leverde zijn vergiet alleen schelpen en zoetwatermosselen op.

Met een groeiend gevoel van wanhoop besloot Petra haar grote online gemeenschap op Facebook in te schakelen. Ze plaatste een dringende oproep op haar pagina en riep op tot hulp van ervaren duikers die de oorbel zouden kunnen opsporen en redden.

De spanning stijgt, terwijl Petra en haar man hopen op een held die bereid is af te dalen in het mysterieuze water van de Where om de verloren oorbel te vinden en het kostbare aandenken aan hun 12,5-jarig huwelijk te herstellen.

En toen kwamen de duikers van de Stichting Recovery Divers uit Capelle aan den IJssel te hulp. Zal de gouden oorbel gevonden zijn?

Meer informatie over Stichting Recovery Divers kan je hieronder vinden:
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
79 %
2.2kmh
88 %
di
21 °
wo
21 °
do
22 °
vr
22 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.