22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeRegionaalZiggo verhoogt internetsnelheden vanaf oktober

Ziggo verhoogt internetsnelheden vanaf oktober

Regionaal – Ziggo heeft aangekondigd dat ze op 2 oktober 2023 de internetsnelheden voor al hun abonnementen zullen verhogen. Deze upgrade zal de internetervaring van zowel particuliere als zakelijke klanten aanzienlijk verbeteren. Bij de drie kleinste abonnementen verdubbelt de downloadsnelheid. De duurste abonnementen krijgen een hogere uploadsnelheid.

Bij de drie kleinste abonnementen – Basic, Start en Start XXL – zal de downloadsnelheid worden verdubbeld. Klanten met een Basic-abonnement zullen genieten van een downloadsnelheid van 100 Mbit/s, terwijl Start-klanten toegang krijgen tot 200 Mbit/s en Start XXL-klanten maar liefst 400 Mbit/s kunnen verwachten. Als klap op de vuurpijl wordt de uploadsnelheid voor Start XXL-klanten verhoogd naar 40 Mbit/s.

Voor Ziggo-klanten met een Complete-abonnement zal de downloadsnelheid worden verhoogd naar een indrukwekkende 500 Mbit/s, terwijl de uploadsnelheid stijgt naar 50 Mbit/s. Max-klanten kunnen ook een verbetering verwachten, met een nieuwe uploadsnelheid van 60 Mbit/s. Bovendien zal de uploadsnelheid voor Giga-abonnementhouders worden opgeschroefd naar 100 Mbit/s.

Automatisch

Een opvallend aspect van deze snelheidsverhoging is dat deze automatisch wordt doorgevoerd op 2 oktober voor alle particuliere en zakelijke klanten van Ziggo. Klanten hoeven geen actie te ondernemen om van de verbeterde snelheden te profiteren, behalve het herstarten van hun modem.

Voor degenen die dit niet handmatig doen, plant Ziggo in november een automatische herstart van alle modems om ervoor te zorgen dat alle klanten toegang hebben tot de hogere internetsnelheden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.