14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendInwoners uit Purmer-Zuid winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Inwoners uit Purmer-Zuid winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners uit de Purmer-Zuid met postcode 1447 die gisteravond bij SBS6 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Iedereen uit het vak ‘Purmerend’ won namelijk 500 euro. Ook namen de Purmerenders het studiocadeau, een Bourgini keukenmachine, mee naar huis.

De inwoners uit Purmerend wonnen de vakprijs van 500 euro, omdat Mirjam uit IJzendijke de vierde vraag in de eerste ronde goed had beantwoord. Henk uit Purmerend won de inhoud van koffer 3 nadat Mirjam uit IJzendijke deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek achter de desk.

Dubbel prijs

Er is één inwoner uit Purmerend die naast de vakprijs nóg een prijs heeft gewonnen. Rens uit Purmerend won de inhoud van koffer 4 nadat Graciana uit Rosmalen deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek achter de desk. In deze koffer zit een Apple pakket met daarin een Macbook, iPhone en iPad. Rens reageerde enthousiast op het winnen van deze prijs: Helemaal top dit! Bedankt Graciana!’‘  

Hoofdprijs gaat naar Roger uit Lelystad 

Roger uit Lelystad speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 82.000 euro

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.