22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeRegionaalStaatsloterij zoekt winnaar van 100.000 euro in Purmerend

Staatsloterij zoekt winnaar van 100.000 euro in Purmerend

Rijswijk – Staatsloterij zoekt de winnaar van 100.000 euro die zich na de Droomsalaristrekking van 1 juli nog altijd niet gemeld heeft. Het Staatslot met nummer GB73465 is gekocht bij Primera Mika aan het Leeuwerikplein in Purmerend.

Het komt voor dat spelers hun winnende lot niet direct verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om de prijs te kunnen uitkeren, moet de winnaar zich met het Staatslot melden op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. De winnaar krijgt daar ook advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom. 

Zoeken naar winnende lot

“Het lot met dit prachtige bedrag is in de winkel gekocht, waardoor wij ook niet weten wie de gelukkige winnaar is”, zegt Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. “Loten in de winkel worden vaak gekocht door mensen uit de omgeving. Daarom roepen we iedereen in Purmerend nogmaals op om toch nog een keer thuis te zoeken naar het winnende lot.’’Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.