15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendTwee explosies in drie dagen in de nachtelijke uren

Twee explosies in drie dagen in de nachtelijke uren

Purmerend – Op zaterdag 28 oktober rond 01.50 uur in de nacht is er een knal gehoord op de Helsinkihaven in Purmerend. Hierdoor ontstond er voor een woning een kleine brand. Op 30 oktober rond 03.40 uur was het weer raak, maar nu op de Mercuriusweg. Bij de voordeur van de woning was een stuk vuurwerk afgegaan. Door de ontploffing is de voordeur aan de buitenkant beschadigd.

Beide explosies zijn mogelijk de oorzaak van zwaar vuurwerk. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen van beide incidenten. Bij beide incidenten zijn geen gewonden gevallen.

Bent of kent u de mogelijke getuige, dan hoort de politie het graag. Weet u meer over de explosies, omdat iemand hier bijvoorbeeld over heeft gepraat? Of heeft u beelden en heeft de politie nog geen contact met u opgenomen? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.