5.7 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomePurmerendKerst pop-up store Always Christmas opent zijn deuren in Eggert Winkelcentrum

Kerst pop-up store Always Christmas opent zijn deuren in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Vanochtend was het zover. Om half tien gingen de deuren open van de kerst pop-up store Always Christmas in het Eggert Winkelcentrum. De pop-up store was jarenlang te vinden in het Makado Winkelcentrum. Je waant je in dit kleine winkeltje in een echt kerstmarkt zoals ook te zien is in Duitsland.

De twee eigenaren, vader en zoon Duijvelshoff, hebben er ook dit jaar weer enorm zin in. De artikelen staan er mooi uitgelicht bij. “De kerstspullen die wij aanbieden zijn gelieerd aan de Duitse Kerstmarkten. Onze kerstartikelen kan je bijna niet vinden in Nederland. De winkel zal tot de kerst open zijn“, zegt eigenaar Piet. Wat hem betreft is het altijd kerstmis. “De gezelligheid van kerst en de liefde voor de medemens mogen wat mij betreft het hele jaar gelden.”

Kerstbomen in alle maten, allerlei soorten verlichting, Dome-lights, milieuvriendelijke cupcandels, Gnomes en veel meer aan kerst gerelateerde artikelen zijn er in de kerst pop-up store te vinden. De kerst pop-up store is te vinden op de begane grond aan de zijde waar ook de Hema zit.

De tijdelijke winkel zal de openingstijden van het Eggert Winkelcentrum aanhouden. “We zijn zeven dagen in de week open, gelijk aan de openingstijden van het Winkelcentrum.” De pop-up store Always Christmas is ook te vinden op het internet onder de merknaam Gezellig in huis. “Al is daar niets alles te krijgen wat je wel in de tijdelijke fysieke winkel vindt”, besluit Justin.

Fotografie: Regio Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.7 ° C
7.3 °
4.4 °
74 %
1.8kmh
99 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.