17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home112Vuurwerkbom veroorzaakt onrust op de Bovenlandsestraat: Politie start onderzoek

Vuurwerkbom veroorzaakt onrust op de Bovenlandsestraat: Politie start onderzoek

Purmerend – Gisteravond explodeerde een vuurwerkbom bij een woning aan de Bovenlandsestraat in Purmerend. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident, dat gepaard ging met een harde knal rond 22:05 uur. De politie heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld.

Ondanks de beperkte schade aan het getroffen huis, heerst er de laatste weken toenemende onrust in Purmerend. Niet alleen vonden er meerdere explosies plaats op de Kreekstraat, maar ook de Helsinkihaven werd getroffen. Daarnaast waren er eerder deze maand knallen te horen bij een woonhuis aan de Mercuriusweg.

De politie sluit niet uit dat er verbanden bestaan tussen deze verschillende incidenten en roept getuigen op zich te melden. Personen met relevante informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.