18.1 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomeRegionaalKans op gladheid in onze provincie, sneeuw op komst

Kans op gladheid in onze provincie, sneeuw op komst

Regionaal – In de loop van deze middag en avond wordt door het KNMI gewaarschuwd voor mogelijke gladheid in het westen en noorden van Nederland. Momenteel zijn er nog geen officiële waarschuwingen van kracht, maar vanaf het einde van de middag bestaat de kans op gladde wegen.

Dit wordt veroorzaakt door bevriezing van natte weggedeelten. Deze situatie kan zich later op de avond ook in het noorden voordoen.

Daarnaast wordt verwacht dat zondagmiddag vanuit het zuidwesten sneeuwval optreedt, waardoor een sneeuwdek van 1-3 cm kan ontstaan. De sneeuw breidt zich zondagavond noordoostwaarts uit over het land, wat opnieuw tot gladheid kan leiden.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden van deze winterse weersomstandigheden. Het is raadzaam om waakzaam te zijn en indien mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19 °
17.2 °
92 %
2.2kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.