8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomePurmerendCode geel voor gladheid in het hele land "pas op voor bruggen,...

Code geel voor gladheid in het hele land “pas op voor bruggen, fiets- en voetpaden”

Regionaal – In vrijwel het gehele land kan het vanavond en komende nacht plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Het verkeer kan hiervan hinder ondervinden. Het KNMI geeft hiervoor code geel af.

In de loop van morgenochtend komt de temperatuur boven het vriespunt en verdwijnt de gladheid. Tijdens de ochtendspits is het voor automobilisten oppassen geblazen. Code geel is in de provincie Noord-Holland van kracht tussen 22:00 uur en 10:00 uur morgenochtend.

Ga je op de fiets of lopend, denk dan om de bruggetjes, fiets- en voetpaden die glad kunnen zijn. Let op: gladde weggedeelten zijn niet altijd zichtbaar.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.