8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Purmerender gewond na steekpartij in Almere Buiten

Purmerender gewond na steekpartij in Almere Buiten

Almere – Donderdagmiddag raakte een 52-jarige man uit Purmerend lichtgewond bij een steekpartij op het Noordeinde in Almere Buiten, zo meldt omroep Flevoland. Het incident vond plaats rond het middaguur plaats ter hoogte van de Chicagostraat.

De Purmerender werd na het incident naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie kon een Almeerder met dezelfde leeftijd snel aanhouden als verdachte in de zaak. De arrestatie vond plaats op de Evenaar.

Op dit moment is de oorzaak van de steekpartij nog niet duidelijk en wordt het incident onderzocht door de autoriteiten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.