11 C
Purmerend
vrijdag 3 mei 2024
Home112Tieners (13 en 14) weer vrijgelaten na verdenking van mishandeling conducteur in...

Tieners (13 en 14) weer vrijgelaten na verdenking van mishandeling conducteur in Purmerend

Purmerend – De twee tieners die ervan worden verdacht afgelopen dinsdag een conducteur te hebben mishandeld op het station in Purmerend, zijn weer op vrije voeten. Wel moeten ze zich aan een lijst aan voorwaarden houden.

De twee verdachten van 13 en 14 jaar oud zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van mishandeling van een persoon met een publieke taak. Die liet het tweetal vrijuit gaan, mits ze zich aan een reeks voorwaarden houden.

Specifieke voorwaarden

De specifieke voorwaarden kan zowel de rechtbank als het Openbaar Ministerie niet delen. Voorbeelden van voorwaarden zijn een meldplicht, huisarrest. “Of ze mogen een periode niet meer met de trein reizen”, aldus een woordvoerder van de rechtbank. Houden ze zich niet aan de voorwaarden, dan worden ze weer gearresteerd.

De conducteur werd bespuugd, geschopt en geslagen door de twee jongens, aldus de politie. Daarna voegden ze zich bij een grotere groep en zetten het op een lopen. Handhavers van de gemeente Purmerend spoorden het duo in het Leeghwaterpark op en droegen hen over aan de politie. 

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,906FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
11 ° C
12 °
10 °
79 %
3.1kmh
18 %
vr
11 °
za
16 °
zo
14 °
ma
15 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.