19 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
HomePurmerendCode voor een McDonalds medium menu voor de helft van de prijs...

Code voor een McDonalds medium menu voor de helft van de prijs in vestiging Purmerend

Purmerend – Iedereen kan wel eens wat korting gebruiken. We kregen van Peter onderstaande barcode toegezonden die in de Purmerendse vestiging aan de Verzetslaan een korting geeft van meer dan 50% op een McDonalds menu.

Peter geeft aan dat een medium menu dan slechts 5 euro kost en een groot menu 5,75 euro. Dat is toch meer dan 50% korting. Peter heeft geen idee hoe lang de code werkt omdat eigenaren van vestigingen deze ook uit kunnen zetten.

Volgens Peter voer je je bestelling in en kan je de code linksonder op de bestelautomaat scannen om de korting te pakken. De code zou ook werken in diverse vestigingen in Amsterdam. Ook is het mogelijk om via de app van McDonalds de korting te regelen. Voer dan 223900 in.

Bonnetje van Peter.

Disclaimer: wij zijn niet verantwoordelijk of deze code werkt en wat de exacte korting dan wel is. Wat we wel hebben gezien, is de kassabon van Peter waar de korting gisteren (18 mei 2024) duidelijk in is verwerkt.

Pak je voordeel en scan die code:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
19 ° C
21.7 °
16.1 °
68 %
4kmh
6 %
zo
18 °
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.