15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomeOVDit weekend geen treinen tussen CS/Sloterdijk en Schiphol: omreizen met de metro

Dit weekend geen treinen tussen CS/Sloterdijk en Schiphol: omreizen met de metro

Regionaal – Door werkzaamheden aan het spoor rijden er dit weekend geen treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Schiphol.

In de nacht van vrijdag op zaterdag wordt om 01:00 uur de dienstregeling op het traject stilgelegd. Maandagochtend om 06:00 uur zullen de eerste treinen weer gaan rijden. Er worden stopbussen ingezet tussen Sloterdijk, Lelylaan en Schiphol. De NS adviseert reizigers ook te reizen met de metro via station Zuid.

Treinreizigers naar Schiphol kunnen op Sloterdijk gebruik maken van de metrolijnen 50 en 51 in de richting van station Zuid. Daar kan de reis weer per trein worden voortgezet. Hetzelfde geldt voor treinen van CS via Sloterdijk naar Schiphol. Vanaf station Amsterdam CS kunnen reizigers overstappen op metrolijn 52 naar Zuid.

Tijdens de werkzaamheden zijn de NS-vervoersbewijzen ook in de metro geldig.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.