14.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomeBeemsterBuitenspelen in Purmerend op 12 juni, speeltuinen Spelemei en De Speelkraam gratis...

Buitenspelen in Purmerend op 12 juni, speeltuinen Spelemei en De Speelkraam gratis toegankelijk

Purmerend – Op woensdag 12 juni is het Nationale Buitenspeeldag! In Purmerend wordt er extra aandacht besteed aan deze dag met leuke activiteiten voor kinderen op twee locaties: ijsbaan Bamestra in Middenbeemster en de Koemarkt in de binnenstad.

De middag staat in het teken van spelen, bewegen en creativiteit, met gratis toegang voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Het buitenspeelfeestje voor kinderen tot en met twaalf jaar is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Waterpret in Middenbeemster

De stichting Beemster Gemeenschap organiseert op het terrein van ijsclub Bamestra een Buitenspeeldag met als thema waterpret. Kinderen kunnen zich uitleven met een waterglijbaan, waterspelletjes en de vrijwillige brandweer die iedereen nat spuit. 

Vergeet dus niet om een handdoek en droge kleding mee te nemen! De stichting Beemster Gemeenschap krijgt ondersteuning van Spurd bij de organisatie en uitvoering van de activiteiten.

Olympische Spelen op de Koemarkt

Op de Koemarkt organiseren studenten van het Regio College een Buitenspeeldag met als thema de Olympische Spelen. De focus ligt op het ontdekken van talenten met diverse activiteiten zoals kangoeroe springen, ring vangen, paardenrace en tafelvoetbal. Ook hier verzorgt Spurd ondersteuning aan de studenten.

Gratis speeltuinen

Om het buitenspelen extra te stimuleren, zijn de speeltuinen Spelemei in Zuidoostbeemster en De Speelkraam in Purmerend op 12 juni gratis toegankelijk.

Nationale Buitenspeeldag

De Nationale Buitenspeeldag bestaat al sinds 1994 en wordt georganiseerd door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon. Jantje Beton zet zich al decennia lang in voor meer speelruimte en speelkansen voor kinderen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.9 ° C
15.6 °
14 °
73 %
0.9kmh
100 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.