14 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendErol en Mark zoeken toppers voor nieuwe dagzaak CIYA

Erol en Mark zoeken toppers voor nieuwe dagzaak CIYA

Purmerend – Rond 1 september opent Erol de nieuwe dagzaak CIYA – Lunch & More. Onder de bezielende leiding van Mark kunnen mensen vijf dagen in de week genieten van een heerlijke lunch (and more 😉 )

Lijkt het jou geweldig om aan de wieg te staan van dit nieuwe concept aan de Kolkstraat in het centrum van Purmerend? Grijp dan nu jouw kans! Erol en Mark zijn opzoek naar toppers voor in de nieuwste dagzaak van Purmerend.

Koks, souschefs, gastvrouwen, gastheren en medewerkers bediening: ze zijn allemaal nog nodig om de gasten van CIYA te gaan laten genieten. “Horeca-ervaring is fijn, maar mentaliteit is nog veel belangrijker”, aldus Erol.

Ben jij 18 jaar of ouder? En zie jij het zitten om aan de slag te gaan bij CIYA? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar [email protected]. Een uitgebreid CV meesturen is niet nodig. Je kunt kort jouw werkervaring omschrijven.

CIYA zal overdag geopend zijn van dinsdag t/m zaterdag.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
16.1 °
12.8 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
18 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.