14.4 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home112Taxichauffeur zwaar mishandeld in Orinocostraat Weidevenne

Taxichauffeur zwaar mishandeld in Orinocostraat Weidevenne

Purmerend – In de Orinocostraat in Purmerend vond in de vroege ochtend van zondag 16 juni een zware mishandeling plaats. Hierbij werd een 49-jarige man uit Amsterdam in zijn functie als taxichauffeur mishandeld door een nog onbekend persoon. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Rond 03.35 uur kreeg de politie melding van een zware mishandeling. Mogelijk heeft er voor de mishandeling een conflict plaatsgevonden tussen het slachtoffer en de verdachte. Tijdens het incident was er naast de verdachte nog een betrokkene aanwezig. Na de mishandeling gingen beide er in onbekende richting vandoor en lieten zij het slachtoffer hulpeloos achter. Omstanders hebben vervolgens de hulpdiensten in kunnen schakelen. Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de zware mishandeling tussen 03.15 uur en 03.45 uur? Beschikt u over camerabeelden? Laat het de politie direct weten via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000 of via dit tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer 2024129788.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
14.4 ° C
15.1 °
13.3 °
82 %
4.9kmh
29 %
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
22 °
do
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.