15.8 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomePurmerendOngeluk op A7 bij Wijdewormer, politie neemt auto in beslag

Ongeluk op A7 bij Wijdewormer, politie neemt auto in beslag

Wijdewormer – In de nacht van zondag op maandag is op de A7 richting Purmerend een ongeluk gebeurd. Een automobilist ging inhalen terwijl er geen andere bestuurder in zijn spiegel te zien was, echter toen hij op de linkerbaan zat volgde er gelijk een harde klap.

De rode auto raakte hem hard van achteren. Hij vloog naar eigen zeggen naar de linker vangrail van de middenberm in en raakte zwaar beschadigd. De rode auto die bovenop hem knalde, vloog de rechter vangrail in en is waarschijnlijk total loss. Op de A7 werden gelijk de linker en rechter rijbaan afgekruist. 

Volgens getuigen reed de automobilist van de rode auto harder dan 160 km/h. Die auto heeft de politie in beslag genomen. Evenals de telefoon van de bestuurder. Auto ‘s zijn meegenomen door een berger. Er waren geen gewonden.

Foto’s: Inter Visual StudioSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,967FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
15.8 ° C
16.7 °
15 °
76 %
2.7kmh
50 %
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.