19.7 C
Purmerend
zaterdag 29 juni 2024
HomePurmerendWat ziet de kraanmachinist aan de Waterlandlaan nu eigenlijk bij project Terrazza?...

Wat ziet de kraanmachinist aan de Waterlandlaan nu eigenlijk bij project Terrazza? (video)

Purmerend – Wij vragen het ons al een tijdje af. Wat ziet een kraanmachinist als hij aan het werk is? En op welke hoogte zit de machinist dan? Tijd voor ons om eens te gaan kijken bij de kraan aan de Waterlandlaan en de drone op te laten.

Op de Waterlandlaan wordt gewerkt aan een geheel nieuw complex verdeeld over drie gebouwen. Het project heet Terrazza. Totaal gaat het om 291 appartementen waarvan 111 vrije sector huur, 96 middeldure appartementen en 84 sociale huurappartementen. Ook komt er een parkeergarage met 166 parkeerplaatsen, centrale fietsenbergingen met 680 plekken en 6 bedrijfsunits in de plint van het complex.

De bouwhoogten variëren, waarbij een hoogte van ongeveer 10 meter aan de Zeevangstraat wordt gerealiseerd en aan de zijde van de Waterlandlaan lopen de bouwhoogten trapsgewijs op van ongeveer 31 meter tot ongeveer 47 meter.

Artist impression – Steengoed BV

De kraanmachinist aan de Waterlandlaan blijkt op een hoogte te zitten van zo’n 60 meter. Met een lift komt de machinist bij de werkplek. Vanuit daar is de machinist verantwoordelijk voor het hijsen, liften, tillen en langzaam laten zakken van zware goederen op de bouwplaats tot op de centimeter nauwkeurig.

Maar wat heeft de machinist toch een spectaculair uitzicht op een werkdag. Al lijkt het ons best wel een uitdaging in de volle zomerzon. Bekijk hieronder de video.

Video en foto’s: Regio Purmerend – Rob Klaucke

Relevante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,956FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.7 ° C
20.6 °
18.9 °
76 %
1.3kmh
100 %
za
20 °
zo
20 °
ma
18 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.