Adverteren op Regio Purmerend

Regio Purmerend is een onderdeel van Regio Media. Het is het snelst groeiende nieuwsplatform van deze regio.

Via de website www.regiopurmerend.nl bereiken wij maandelijks ongeveer 75.000 unieke bezoekers met meer dan 900.000 paginaweergaven. Ook op de social media zijn wij niet meer weg te denken als toonaangevend nieuwskanaal.

Bekijk HIER het bereik van Regio Purmerend vanaf september 2018

Wij zitten dicht op het nieuws. De inwoners voorzien van informatie over alles wat er in de regio gebeurt, is onze main business. Daar hebben we plezier in. En daar zijn we goed in.

Wat ik fijn vind aan Regio Purmerend, zijn de bezoeken die jullie aan mijn bedrijf brengen. Het voelt persoonlijk! Daarnaast denken jullie ook echt mee met mij als ondernemer. Het is een verademing dat jullie geen snelle jongens zijn, die alleen maar aan zakken vullen denken. ~ Anne – Zen Beauty

Wij zijn mediapartner van NH Nieuws en de vaste mediapartner van Stichting Purmerend Marktstad. Daarmee verzorgen wij de officiële verslaggeving in woord en beeld van diverse evenementen in Purmerend, waaronder de nazomerfeestweek en de Sinterklaasintocht.

Door het brede bereik van Regio Purmerend, in combinatie met onze kanalen op social media, komt uw communicatie altijd bij de doelgroep die u wilt bereiken.

Waar wij naar toe gaan

Maar dat is niet alles wat we willen en kunnen. We willen een Media-Hub starten in de binnenstad. Een Hub waar iedereen welkom is. Waar je even een kop koffie kan pakken. Waar gewerkt wordt aan journalistieke producten in schrift, beeld en geluid. Een Hub waar nieuwe media-concepten niet worden geschuwd maar juist wordt aangemoedigd. Een Hub waar je even kan binnenlopen om te werken. Een Hub van ons allemaal. Noem het filosofisch. Noem het idealistisch maar wij denken echt dat we met een Hub de samenleving kunnen verbinden. Pas dan kunnen wij echt los gaan.

Oprechtheid, daadkrachtig, creatief en oog voor detail. Dat zijn de mensen achter Regio Purmerend. Door het persoonlijke contact en de oprechtheid die ze hebben, voel je je gelijk thuis. Bedankt voor jullie mooie artikel en mooie foto’s! ~ Nancy – Easyslim

Geen langdurige advertentiecontracten

In tegenstelling tot veel andere nieuwsplatforms, hanteren wij geen lang lopende advertentiecontracten. Hoewel onze contracten automatisch verlengd worden, is het abonnement te allen tijde 10 dagen voor het einde van een contractperiode opzegbaar.

Regio Purmerend hanteert diverse vormen van adverteren:

Adverteren op alleen mobiele weergaves. 

Adverteren, op nu nog alleen mobiele weergaves, kan al vanaf €20,00 per 10.000 weergaven in de koppositie zoals te zien is in op bovenstaande afbeelding. Door een advertentie te plaatsen in de koppositie bent u u zeker van dat uw advertentie altijd als eerste wordt gezien. Kijk hiervoor op: https://regiopurmerend.nl/order-formulier/

Op dit formulier kunt u alles zelf regelen. Betaling gaat alsnog alleen via PayPal. Wilt u anders betalen neem dan contact op via Whats-App op nummer: 06-10040525.

——

Regio Purmerend is een onderdeel van Regio Media
Regio Media – [email protected] 

Alle tarieven op de website van Regio Purmerend zijn exclusief BTW.


Regio Purmerend houdt niet van verplichte contracten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Geven wij bekendheid aan uw bedrijf en bent u niet tevreden? Dan zijn onze contracten per maand (bij pakketten per kwartaal) opzegbaar!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Kijk hiervoor op onze contact pagina.Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.