Regio Purmerend heeft niet stil gezeten. We zijn uitgegroeid tot het grootste regionale online nieuwsplatform van de regio. Inmiddels bekijken maandelijks 60.000 unieke bezoekers onze nieuwsberichten via de site en via de social media.

We zijn de vaste mediapartner van Stichting Purmerend Marktstad. Daarmee verzorgen wij de officiële verslaggeving in woord en beeld van diverse evenementen in Purmerend, waaronder de nazomerfeestweek en de Sinterklaasintocht. Ook kunnen wij u met trots vertellen dat wij de mediapartner zijn van Kerst in het Leeghwaterpark.

En natuurlijk blijven wij dicht op het nieuws zitten. De inwoners voorzien van informatie over alles wat er in de regio gebeurt, is onze main business. Daar hebben we plezier in. En daar zijn we goed in.

Advertentie contracten maandelijks opzegbaar
In tegenstelling tot veel andere nieuwsplatforms, hanteren wij geen lang lopende advertentiecontracten. Hoewel onze contracten maandelijks automatisch verlengd worden, is het abonnement te allen tijde 10 dagen voor het einde van een kalendermaand opzegbaar.

Hulp bij uw campagne
Zou u graag willen adverteren, maar heeft u zelf geen materiaal? Tegen een meerprijs maken wij voor u een advertentie. Deze advertentie wordt uw eigendom, u kunt deze gebruiken waar u maar wilt, bijvoorbeeld op uw eigen website. Voor de vormgeving werken wij met een uurtarief. Wilt u dat wij u fotomateriaal aanleveren of maken waar u de rechten van heeft, is de prijs in overleg. Kijk voor meer informatie op www.regiopurmerend.nl onder het menu “diensten”.

Wilt u graag adverteren bij Regio Purmerend, neem dan contact met ons op via adverteren@regiopurmerend.nl of maak een terugbelafspraak via onze contactpagina.

Regio Purmerend is een onderdeel van Regio Media
Regio Media – Postbus 1184 – 1440 BD Purmerend – info@regiopurmerend.nl