Regio Purmerend is een onderdeel van Regio Media. Het is het snelst groeiende nieuwsplatform van deze regio.

Via de website www.regiopurmerend.nl bereiken wij maandelijks ongeveer 65.000 unieke bezoekers met 500.000 pageviews. Ook op de social media zijn wij niet meer weg te denken als toonaangevend nieuwskanaal.

 • September 2018: 510.462 paginaweergaven, 67.398 unieke bezoekers.
 • Oktober 2018: 512.451 paginaweergaven, 67.287 unieke bezoekers.
 • November 2018: 516.560 paginaweergaven, 68.034 unieke bezoekers.
 • December 2018: 563.349 paginaweergaven, 74.726 unieke bezoekers.
 • Januari 2019: 521.483 paginaweergaven, 67.942 unieke bezoekers.

Wij zitten dicht op het nieuws. De inwoners voorzien van informatie over alles wat er in de regio gebeurt, is onze main business. Daar hebben we plezier in. En daar zijn we goed in.

Wij zijn mediapartner van NH Nieuws en  de vaste mediapartner van Stichting Purmerend Marktstad. Daarmee verzorgen wij de officiële verslaggeving in woord en beeld van diverse evenementen in Purmerend, waaronder de nazomerfeestweek en de Sinterklaasintocht.

Door het brede bereik van Regio Purmerend, in combinatie met onze kanalen op social media, komt uw communicatie altijd bij de doelgroep die u wilt bereiken.

Maar dat is niet alles wat we willen en kunnen. We willen een Media-Hub starten in de binnenstad. Een Hub waar iedereen welkom is. Waar je even een kop koffie kan pakken. Waar gewerkt wordt aan journalistieke producten in schrift, beeld en geluid. Een Hub waar nieuwe media-concepten niet worden geschuwd maar juist wordt aangemoedigd. Een Hub waar je even kan binnenlopen om te werken. Een Hub van ons allemaal. Noem het filosofisch. Noem het idealistisch maar wij denken echt dat we met een Hub de samenleving kunnen verbinden. Pas dan kunnen wij echt los gaan.

Advertentie contracten maandelijks opzegbaar

In tegenstelling tot veel andere nieuwsplatforms, hanteren wij geen lang lopende advertentiecontracten. Hoewel onze contracten maandelijks automatisch verlengd worden, is het abonnement te allen tijde 10 dagen voor het einde van een kalendermaand opzegbaar.

Regio Purmerend is een onderdeel van Regio Media
Regio Media – info@regiopurmerend.nl 

Tarieven Regio Purmerend (excl. BTW)

RegioPurmerend hanteert diverse  vormen van adverteren.

MKB all-in pakketten:

Voor “Early-adapters” hebben wij 10 pakketten beschikbaar gesteld tegen een lage prijs. Deze zijn helaas uitverkocht. Wegens succes hebben wij wederom 10 pakketten voor een lage prijs beschikbaar. De finale prijs voor deze pakketten is Spotlight €299,- en Main Stage €399,-.

Spotlight – per maand €149,- (nog 4 pakketten beschikbaar, daarna €149)

 • Een roterende banner in onze berichten, met link naar uw website of Facebookpagina. (geschatte weergaven 60.000 per maand)
 • Eénmaal per kwartaal een advertorial op regiopurmerend.nl. Door ons geschreven inclusief foto’s van onze fotograaf. Dit materiaal kunt u ook gebruiken in onze eigen publiciteitscampagnes.
 • Een eigen pagina in ons nieuwe bedrijven-overzicht. Inclusief 360-graden camera-beelden van uw bedrijf. Uiteraard met omschrijving, openingstijden, contactgegevens en extra’s (zoals bijvoorbeeld uw menukaart). Regiopurmerend.nl heeft een uitstekende vindbaarheid in google en biedt u de kans om extra bezoekers naar uw bedrijf te trekken.
 • Aandacht op regiopurmerend.nl en op de FB-pagina van regiopurmerend.nl aan speciale evenementen van uw bedrijf. Denk hierbij aan openingen, nieuwe locatie maar ook aan een speciale actie waar u een evenement van maakt.

Een voorbeeld van een advertorial:

Bedrijf uitgelicht: De echte traditionele Indonesische keuken van Putri Solo

Main Stage – per maand €199,- (nog 5 pakketten beschikbaar, daarna €199)

Alles onder Spotlight met deze extra’s:

 • Uw vacatures gepubliceerd op regiopurmerend.nl, op de FB-pagina van Regio Purmerend en doorgedeeld op een aantal grote regionale vacature-groepen. (max 4 per maand)
 • Aandacht voor aanbiedingen of acties op regiopurmerend.nl en op uw bedrijfspagina op regiopurmerend.nl (max 4 per maand)
 • Een extra roterende “mede mogelijk gemaakt door” banner met link naar uw site of facebookpagina.

Overige mogelijkheden:

Anchor Ad: 728 x 100 pixels. Alleen op mobiel en tablets zichtbaar. Blijft zichtbaar in scrolling. Per CPM (cost per mile) beschikbaar vanaf 25.000 views.

Vanaf 25.000 – 100.000 views: € 0,01 per view.
Vanaf 100.000 – 250.000 views: € 0,0075 per view.
Vanaf 250.000 views € 0,005 per view.

Overige advertentieruimtes zijn op basis van CPM (cost per mile): €7,50 per 1000 views. (per view €0,0075) Staffelkorting en spreiding mogelijk.

Statistische gegevens worden per maand of na einde campagne verstrekt.

SEO:

Regio Purmerend heeft een hoge Google ranking – SEO geoptimaliseerd:

Meer informatie vindt u in de downloadbare PDF.

Regio Purmerend houdt niet van verplichte contracten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Geven wij bekendheid aan uw bedrijf en bent u niet tevreden? Dan kunt u maandelijks besluiten om hier mee op te houden. (geldt alleen voor Main Stage en Spotlight)

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Kijk hiervoor op onze contact pagina.