Tarief losse producten

LOSSE PRODUCTEN

  • De producten uit onze MKB-pakketten zijn uiteraard ook los af te nemen.
  • Ook kunnen wij uw Google-positie verbeteren. Dit doen wij bijvoorbeeld door een bedrijfsprofiel voor u aan te maken.
  • Verder heeft Regio Purmerend een hoge (SEO geoptimaliseerde) Google ranking. Door uw website te vermelden, stijgt de Google-positie van uw eigen website aanmerkelijk.

 

Wat Vertoningen (per item) Prijs Staffel Voorbeeld
Advertorial incl fotoshoot 6.000-10.000 keer bekeken 375 Advertorial
Videotorial 6.00-10.000 keer bekeken 375
360 graden beelden 100 360 graden
Bedrijvengids Nvt (gaat om Google SEO) 25 Bedrijvengids
Banner-ontwerp 25 Gratis bij afname boven de 125 euro Banner
Google bedrijfsprofiel 50 Bedrijfsprofiel
Vacature 4.000-9.000 75 Vacature

Horeca items:

Alle items worden op onze website geplaatst en zijn SEO gericht. Alle prijzen excl. BTW.

Lunch van de week: Dit item (2.5 min) wordt op uw locatie op video geschoten. In de beelden laten wij de kok zien die de lunch bereidt en hoe de lunch geserveerd wordt. Met dit item zet u uw restaurant/brasserie op de kaart bij zo’n 5000 lezers. Eventueel is dit item te koppelen met een dynamische banner (50.000 gegarandeerde views) op de website. Tevens krijgt u de bewerkte videobeelden geleverd om te delen op uw sociale media kanalen.

Prijs: €350 per item. Met banner voor 1 week +€75.

Cocktail van de week: Uitverkocht

Diner van de maand: Dit item (3.0 min) wordt op uw locatie op video geschoten. In de beelden laten wij de kok zien die het diner bereidt en hoe het diner geserveerd wordt. Met dit item zet u uw restaurant/brasserie op de kaart bij zo’n 5000 lezers. Eventueel is dit item te koppelen met een dynamische banner (200.000 gegarandeerde views) op de website. Teven krijgt u de bewerkte videobeelden geleverd om te delen op uw sociale media kanalen.

Prijs: €400 per item. Met dynamische banner voor 4 weken +€150.

Terras uitgelicht: Dit item (2.0 min) wordt op uw locatie op video en foto geschoten. In de beelden laten wij de bediening zien die bezig is met het uitserveren van de gerechten en drankjes en de gezelligheid van uw terras. Met dit item zet u uw restaurant/brasserie op de kaart bij zo’n 5000 lezers. Eventueel is dit item te koppelen met een dynamische banner (100.000 gegarandeerde views) op de website. Tevens krijgt u de bewerkte videobeelden geleverd om te delen op uw sociale media kanalen.

Prijs: €300 per item. Met dynamische banner voor 2 weken +€100.

Bekijk ook onze

Regio Purmerend houdt niet van verplichte contracten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Geven wij bekendheid aan uw bedrijf en bent u niet tevreden? Dan zijn onze contracten per maand (bij pakketten per kwartaal) opzegbaar!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Kijk hiervoor op onze contact pagina.

Versie: 12 maart 2019

 

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.