Als bedrijf social media uitbesteden?

Nederlanders tussen de 12 en 45 jaar oud maken massaal gebruik van social media, wat volgens experts een enorme doelgroep is die bedrijven niet zouden moeten negeren. Met de toenemende belangstelling voor online activiteiten, wordt het vergroten van de naamsbekendheid via social media steeds belangrijker. Volgens recent onderzoek gebruikt meer dan 95% van deze doelgroep in Nederland ten minste één vorm van social media.

Facebook, Instagram en TikTok zijn de populairste platforms onder de Nederlandse bevolking. Bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten, moeten daarom serieus overwegen om deze platforms te gebruiken om hun aanwezigheid op social media te versterken. Een goede online aanwezigheid helpt een bedrijf om een bekend en vertrouwd gezicht te worden in de regio. Deze naamsbekendheid zorgt er dan weer voor dat nieuwe klanten hun keuze laten vallen voor het online aanwezige bedrijf in plaats van de concurrent die minder zichtbaar is.

Ondernemers binnen het MKB hebben echter niet altijd de tijd en middelen om hun social media-kanalen effectief te beheren. Het bedenken van creatieve en vernieuwende berichten die veel bereik, reacties en likes opleveren, is een behoorlijke uitdaging. Bovendien hebben ondernemers vaak weinig tijd om te reageren op alle reacties. Gelukkig is er een oplossing: het inschakelen van ons gespecialiseerd team om het werk rondom Instagram, Facebook en TikTok over te nemen.

“Wij denken out of the box voor een maximale impact”

Ons enthousiaste team kan ondernemers helpen om hun bedrijf (online) te laten groeien. Door al het werk rondom social media-activiteiten uit handen te nemen, kunnen ondernemers zich volledig richten op al die (nieuwe) klanten. Dit is vooral handig voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, maar zelf niet de tijd hebben om hun social media-kanalen tot een groot succes te maken.

Indien u meer wil weten wat social media kan betekenen voor uw organisatie, dan horen wij dat graag. Wij staan klaar om ondernemers binnen het MKB te helpen bij het vergroten van hun naamsbekendheid en het bereiken van nieuwe klanten via social media.

En dat voor maar 99,00 euro per maand (excl. BTW) per socialmediakanaal. Wat krijgt u daarvoor?

  • Eerst gaan we beginnen met sparren. Door het stellen van gerichte vragen komen we erachter wat u doelgroep is. Daarna maken we eventueel foto’s en video’s van uw bedrijf en of uw diensten/producten of we duiken in ons grote stockfoto/video archief. (De meeste beelden hebben we zelf geschoten.)
  • Wekelijks een uitgedacht bericht of reeks van berichten op uw socialmediakanaal. Deze moet scherp zijn en uw bezoekers verleiden tot interactie met dat bericht. Dat kan een like zijn, maar ook een doorklik naar uw website, al dan niet met een eigen webshop.
  • U gaat een contract aan voor minimaal 3 maanden, daarna is het vrij om maandelijks op te zeggen. Als u tevreden bent zijn wij het ook.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u hieronder uw gegevens kwijt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Of neem contact op via de WhatsApp knop op de pagina.