Foto’s bestellen

Regio Purmerend is gestart met een nieuwe service. U kunt foto’s die wij op evenementen hebben gemaakt nabestellen. De foto’s worden dan geleverd zonder watermerk en met een hoge resolutie.

bestand-22-11-16-18-34-46

 

U kunt de afbeeldingen digitaal bestellen, de foto’s kunt u dan direct downloaden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een foto te laten afdrukken op een door u gewenst formaat. Maar ook uw foto op canvas of een cadeau-artikel laten drukken behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier de algemene voorwaarden betreffende het bestellen van foto’s. Informatie over de kosten vindt u in de prijslijst.

Naar onze foto’s


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.