Foto’s bestellen

Regio Purmerend is gestart met een nieuwe service. U kunt foto’s die wij op evenementen hebben gemaakt nabestellen. De foto’s worden dan geleverd zonder watermerk en met een hoge resolutie.

bestand-22-11-16-18-34-46

 

U kunt de afbeeldingen digitaal bestellen, de foto’s kunt u dan direct downloaden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een foto te laten afdrukken op een door u gewenst formaat. Maar ook uw foto op canvas of een cadeau-artikel laten drukken behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier de algemene voorwaarden betreffende het bestellen van foto’s. Informatie over de kosten vindt u in de prijslijst.

Naar onze foto’s

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.