De oplossing tegen maden en vliegen in uw containers

Maden en vliegen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat er weer een periode aankomt van geuroverlast, maden en vliegen in de containers. De oplossing zit hem in goede hygiëne. Zelf bakken schoonmaken is niet het leukste klusje. Bovendien is het afvalwater -met schoonmaak- of bleekmiddelen- belastend voor het milieu.

Met dit systeem worden de containers in de reinigingswagen schoongemaakt. Eerst wordt de container onder hoge druk gereinigd, zonder dat het milieu met afvalwater wordt belast. Daarna wordt de kliko gecoat. Deze speciale coating -volledig biologisch afbreekbaar- geeft vliegen en maden geen kans meer.

U heeft interesse in de speciale lezersactie containerreiniging van Regio Media?

Voor de blijvende aanbiedingsprijs van 120 euro (in plaats van 208,50 euro) wordt:

  • Uw duocontainer 24 keer per jaar gereinigd en voorzien van een coating
  • Uw plasticcontainer 12 keer per jaar gereinigd en voorzien van een coating

Dit gebeurt op een dag dat de bakken worden geleegd. U hoeft uw container dus niet apart aan te bieden.

Heeft u een contract met een andere aanbieder waar u niet tevreden over bent? Wij zeggen het contract voor u op. Deze aanbieding is op maat gemaakt voor de provincie Flevoland. Dit in verband met de verschillende soorten containers die in verschillende provincien en gemeenten worden gebruikt. Woont u ergens anders, neem dan ook contact met ons op. Wij zijn overal actief met uitzondering van Drenthe, Groningen en Friesland.


Ja, ik heb interesse of ik wil extra informatie…

Vult u hieronder uw contactgegevens in en er wordt contact met u opgenomen.


 

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.