Multi-ijs Purmerend en Landsmeer guldenactie.

728x90 multi-ijs

(Advertorial)

Het voorjaar is aangebroken, het zonnetje laat zich langzaam weer zien en dan is het natuurlijk weer tijd voor (Multi) ijs. Het is natuurlijk altijd lekker om een ijsje te halen bij Multi-ijs in het Eggert, want die is het hele jaar open, maar nu zijn ook de andere 2 ijssalons van Multi-ijs in de Koestraat in Purmerend en op De Nieuwe Gouw in Landsmeer weer geopend.

Lekker een ijsje op het terras in het voorjaars zonnetje, dat is pas echt genieten!

Multi-ijs is opgebouwd van een kleine ijssalon naar ondertussen 3 mooie luxe ijssalons met de nieuwste apparatuur en ze voldoen aan de nieuwste wetgeving op het gebied van Horeca en hygiëne. Alle winkels zijn in het nieuw gestoken met de mooiste ijsvitrines die er op dit ogenblik te koop zijn. Een hele metamorfose bij alle ijssalons van
Multi-ijs, klaar voor de toekomst. Ook dit jaar zal het Eggert Winkel Centrum klaar zijn met de grote verbouwing, dus de vooruitzichten zien er zonnig uit.

300x250 multi-ijs

Elk jaar weer gaan ze naar verschillende ijsbeurzen in Italie, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Nederland. Je zal dan ook altijd nieuwe smaken en nieuwe opmaak technieken zien in de vitrines. Dit jaar was de grootste ijsbeurs in
Rimini waar alle noviteiten voor 2016 weer te zien waren. Ook zijn er al verschillende jaren diverse “ijs” prijzen gewonnen. Dit jaar viel Malaga ijs in de prijzen een heerlijk ijsje gemaakt van roomijs met malagawijn en rozijnen. Deze moet je zeker even proeven als je langs Multi-ijs komt.

In Purmerend is wel plaats voor 48 smaken ambachtelijk bereid ijs. Multi-ijs maakt al sinds de oprichting al zijn ijssoorten zelf met de modernste machines en de lekkerste ingrediënten. De nieuwste trends uit Italie zijn combinatie smaken zoals Pistache/Manderijn of Mint/Pure Chocolade, maar ook de smaken Bueno, Bounty en Oreo ijs zijn helemaal in dit jaar. Ook verkrijgbaar is dit jaar voor het eerst een Hondenijsje in Purmerend. Het is een licht melk ijsje met daarin verwerkt honden koekjes. Het is wachten op een rij met honden-liefhebbers deze zomer denk ik.

Ook is Multi-ijs nog steeds de enige echte Swirl (Happiness Station) dealer van Purmerend. Hier kan je een beker softijs omtoveren tot een geweldige smaakexplosie die je zelf mag samenstellen. Create your own, maak je eigen ijsje!

Multi-ijs met als eigenaren Michel en Saskia Prinsen is gestart in Purmerend in het Eggert Winkel Centrum op 30 Maart 2001. Multi-ijs bestaat dan ook maar liefst 15 jaar dit jaar. Dit wordt gevierd met een aantal leuke acties over heel 2016 verdeeld.

De grootste Actie die heel 2016 duurt is die van “terug in de tijd”.
Toen Multi-ijs begon in 2001 was er nog de “Hollandse Gulden” ze gaan nu letterlijk terug in de tijd, want heel 2016 kan je betalen bij Multi-ijs met “De Nederlandse Gulden”!
Er is een kanttekening het mogen alleen biljetten van de Nederlandse Gulden zijn, er worden geen munten geaccepteerd en er wordt geen wisselgeld teruggegeven.

Er is nog ongeveer voor 200 miljoen Gulden aan biljetten in omloop in Nederland. Dat het deze zomer druk wordt bij Multi-ijs is dus wel te verwachten!

Dus heb je zin in een ijsje dan weet je waar je deze zomer moet wezen, Multi-ijs in Purmerend of in Landsmeer!

Multi-ijs uiteraard ook op Facebook te vinden.

IMG_0099