Orderformulier advertentieruimte

Op deze pagina kunt u een eigen advertentie maken. Alles spreekt voor zich. Op dit moment staat alleen de ruimte aan de bovenkant in een mobiele browser in elk nieuwsbericht en pagina’s open. Deze ruimte staat open voor 10 adverteerders die in een rotatie van de advertenties zitten.

Onderin vindt u een live-preview zodat u direct ziet hoe uw advertentie eruit ziet. Na betaling wordt uw aanvraag binnen 4 uur goedgekeurd en is deze live te zien. Indien u sneller actie wenst dan kunt u een Whats-App bericht sturen naar 06-10040525.

“Net of je een krant openslaat”

Bedenk dat Regio Purmerend gemiddeld per dag 30.000 paginaweergaven heeft. Een advertentie zal daardoor gemiddeld drie dagen worden weergegeven bij een volle advertentieruimte. Een mobiele paginaweergave kost u per weergave slechts €0,002. De weergaven worden automatisch gemeten. Een url voor de statistieken ontvangt u direct na goedkeuring.

Wilt u een grote campagne maken voor uw bedrijf? Of wilt u even kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Wij behouden het recht voor om advertenties te weigeren.

18/01/2020

Creëer een advertentie

Kies uw model

Voorbeeld van uw advertentie

Choose the website, where do you want to buy Ad

Checkon - Regio Purmerend https://regiopurmerend.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.