6.4 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
HomePolitiekGroenLinks: een regenboogzebrapad

GroenLinks: een regenboogzebrapad

Purmerend  – Als het aan GroenLinks Purmerend ligt, krijgt Purmerend binnenkort een regenboogzebrapad. Aankomende donderdag dient GroenLinks Purmerend hiervoor een motie in tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Purmerend is een Regenboogstad. Daar hoort wat Groenlinks betreft een regenboogzebrapad bij. Het is een middel om permanent zichtbaar te maken dat Purmerend een tolerante gemeente wil zijn waar iedereen welkom is. Met dit initiatief wil GroenLinks het belang van diversiteit en solidariteit met de LHBTérs permanent zichtbaar maken om de emancipatie van de LHBTérs kracht bij te zetten. LHBT staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuele vrouwen en mannen en transgenders.

D66 Purmerend heeft aangegeven de motie te ondersteunen.

Wat vindt u van een regenboogzebrapad?

  • Prima (53%, 93 Votes)
  • Onzin (47%, 82 Votes)

Totaal aantal stemmers: 175

Laden ... Laden ...


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Het zou sowieso eens fijn zijn als gemeente Purmerend meer zebrapaden gaat plaatsen in de stad. In de Purmer- Noord bijvoorbeeld waar er geen eentje te vinden is. Dan kunnen de mensen wat veiliger oversteken bij de drukke wegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
6.4 ° C
7.3 °
5.6 °
80 %
6.3kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.