PolitiekPurmerend

GroenLinks: een regenboogzebrapad

Purmerend  – Als het aan GroenLinks Purmerend ligt, krijgt Purmerend binnenkort een regenboogzebrapad. Aankomende donderdag dient GroenLinks Purmerend hiervoor een motie in tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Purmerend is een Regenboogstad. Daar hoort wat Groenlinks betreft een regenboogzebrapad bij. Het is een middel om permanent zichtbaar te maken dat Purmerend een tolerante gemeente wil zijn waar iedereen welkom is. Met dit initiatief wil GroenLinks het belang van diversiteit en solidariteit met de LHBTérs permanent zichtbaar maken om de emancipatie van de LHBTérs kracht bij te zetten. LHBT staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuele vrouwen en mannen en transgenders.

D66 Purmerend heeft aangegeven de motie te ondersteunen.

Wat vindt u van een regenboogzebrapad?

  • Prima (53%, 93 Votes)
  • Onzin (47%, 82 Votes)

Totaal aantal stemmers: 175

Laden ... Laden ...

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het zou sowieso eens fijn zijn als gemeente Purmerend meer zebrapaden gaat plaatsen in de stad. In de Purmer- Noord bijvoorbeeld waar er geen eentje te vinden is. Dan kunnen de mensen wat veiliger oversteken bij de drukke wegen.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: