PolitiekPurmerend

GroenLinks: een regenboogzebrapad

Purmerend  – Als het aan GroenLinks Purmerend ligt, krijgt Purmerend binnenkort een regenboogzebrapad. Aankomende donderdag dient GroenLinks Purmerend hiervoor een motie in tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Purmerend is een Regenboogstad. Daar hoort wat Groenlinks betreft een regenboogzebrapad bij. Het is een middel om permanent zichtbaar te maken dat Purmerend een tolerante gemeente wil zijn waar iedereen welkom is. Met dit initiatief wil GroenLinks het belang van diversiteit en solidariteit met de LHBTérs permanent zichtbaar maken om de emancipatie van de LHBTérs kracht bij te zetten. LHBT staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuele vrouwen en mannen en transgenders.

D66 Purmerend heeft aangegeven de motie te ondersteunen.

Wat vindt u van een regenboogzebrapad?

  • Prima (53%, 93 Votes)
  • Onzin (47%, 82 Votes)

Totaal aantal stemmers: 175

Laden ... Laden ...

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het zou sowieso eens fijn zijn als gemeente Purmerend meer zebrapaden gaat plaatsen in de stad. In de Purmer- Noord bijvoorbeeld waar er geen eentje te vinden is. Dan kunnen de mensen wat veiliger oversteken bij de drukke wegen.

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: