Adverteren op Regio Purmerend

Regio Purmerend is een onderdeel van Regio Media. De grootste en het snelst groeiende nieuwsplatform van deze regio.

Via de website www.regiopurmerend.nl bereiken wij maandelijks meer dan 75.000 unieke bezoekers met gemiddeld meer dan 200.000 pageviews. Ook op de social media zijn we niet meer weg te denken als toonaangevend nieuwskanaal. Op Facebook bereiken wij meer dan 10.000 volgers.

Wilt u meer informatie? Vul dan uw gegevens hieronder in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Wij zitten dicht op het nieuws. De inwoners voorzien van informatie over alles wat er in de regio gebeurt, is onze main business. Daar hebben we plezier in. En daar zijn we goed in. Als regionale nieuwsvoorziening werken wij graag samen met regionale ondernemers. Een advertentie of artikel in één of meerdere online-uitgaven is de ideale mogelijkheid om je verhaal te vertellen en je publiek te benaderen.

Wat ik fijn vind aan Regio Purmerend, zijn de bezoeken die jullie aan mijn bedrijf brengen. Het voelt persoonlijk! Daarnaast denken jullie ook echt mee met mij als ondernemer. Het is een verademing dat jullie geen snelle jongens zijn, die alleen maar aan zakken vullen denken. ~ Anne – Zen Beauty

Door het brede bereik van Regio Purmerend, in combinatie met onze kanalen op social media, komt uw communicatie altijd bij de doelgroep die u wilt bereiken.

Oprechtheid, daadkrachtig, creatief en oog voor detail. Dat zijn de mensen achter Regio Purmerend. Door het persoonlijke contact en de oprechtheid die ze hebben, voel je je gelijk thuis. Bedankt voor jullie mooie artikel en mooie foto’s! ~ Nancy – Easyslim

Regio Purmerend is zeer actief op alle socialmediakanalen waaronder Twitter, Instagram en Facebook. Hierdoor wordt het bereik van een artikel en daardoor uw advertentiebereik vergroot.

Geen langdurige advertentie contracten

In tegenstelling tot veel andere nieuwsplatforms, hanteren we geen lang lopende advertentie contracten. Hoewel onze contracten automatisch verlengd worden, is het abonnement altijd 10 dagen voor het einde van een contractperiode opzegbaar.

  • Advertorial (bedrijf uitgelicht) inclusief doorplaatsing op onze socials: Geschreven tekst + fotoreportage inclusief link naar uw website (linkbuilding) en/of uw Facebookpagina voor meer volgers € 399,00. (advertenties van anderen zoals Google worden voor uitgeschakeld voor maximale impact voor uw bericht) meerprijs voor 360 graden beelden van uw winkel of bedrijf geëmbed in advertorial € 225,00. (ook te gebruiken op uw eigen website)
  • Advertorial aangeleverd inclusief foto (linkbuilding en promotie bedrijf) € 299,00.
  • Vacatures: Aangeleverd € 149,00. Doorplaatsing (voor maximale impact) op onze socials en relevante vacature groepen op Facebook € 45,00.
  • Bannering in koppositie mobiel (94,3% van het verkeer): Op aanvraag. Afhankelijk van duur en formaat. Gebruik hiervoor het formulier hieronder.

Mogelijkheid tot Geo-afbakening van uw advertenties wanneer u een lokale of regionale campagne wilt starten.

Bannerontwerp gratis vanafBannerontwerp gratis vanaf minimale afname 100.000 weergaven. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op voor een voorstel.

Zelf uw advertentie maken is ook mogelijk. Deze kan binnen 5 minuten online staan. Zelf adverteren is goedkoper omdat u het zelf regelt. Tekst, foto en klaar. Betaal met iDEAL. Bekijk de resultaten in de statistieken.

Alle tarieven op de website van Regio Purmerend zijn exclusief btw.


Heeft u zelf een idee en wilt u met ons sparren. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Op ons platform is veel mogelijk. Denk hierbij aan QR-codes, barcodes van kassasystemen zodat er bijvoorbeeld korting berekend kan worden, embedded agenda’s om meteen afspraken te laten plannen, uw winkel (WooCommerce en sommige andere platformen) direct onder het bericht, etc.

Regio Purmerend houdt niet van verplichte contracten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Wilt u meer informatie? Vul dan uw gegevens hieronder in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.