10.7 C
Purmerend
maandag 18 maart 2024
HomePurmerendBuitenSPEELdag Feesten in Purmerend! op vier locaties 

BuitenSPEELdag Feesten in Purmerend! op vier locaties 

Purmerend – Woensdagmiddag 12 juni heeft de landelijke BuitenSPEELdag in Purmerend als thema ‘Feest in Purmerend!’. Alle kinderen in Purmerend en omgeving kunnen dan meedoen aan het gratis speelspektakel in het teken van feesten. Medewerk(st)ers van Spurd, tientallen studenten pedagogisch werk van het Regio College en medewerk(st)ers JOGG-Purmerend laten jonge kinderen ervaren hoe leuk buiten spelen is. De BuitenSPEELdag in de Marktstad is op vier locaties: Koemarkt, speelplein De Kraal in Weidevenne, park De Driegang in de Purmer-Zuid en de Sweelinckstraat in Wheermolen.

Woensdag 12 juni is Purmerend vanwege de BuitenSPEELdag weer hét domein van spelende kinderen. De BuitenSPEELdag heeft dit jaar een extra feestelijk karakter met diverse activiteiten. De sportieve speelactiviteiten verschillen per locatie die elk eigenlijk voor even een bijzonder schoolplein zijn. Op elke locatie is onder veel meer een springkussen. Op de Koemarkt is er ook het schuimkussen om gierend van het lachen over te buikglijden. Wie dat gaat doen krijgt van Spurd en het Regio College het advies zwemkleding mee te nemen en een handdoek.  

De gratis toegankelijke BuitenSPEELdag 2018 is van 13.00 uur tot 16.00 uur. JOGG-Purmerend schenkt lekker fruitwater als dorstlesser. Bewegen en water drinken dragen bij aan een gezondere leefstijl. Vanwege de BuitenSPEELdag is er woensdag 12 juni geen SpurdFun.

De landelijke BuitenSPEELdag is een initiatief van tv-zender Nickelodeon en Jantje Beton. Op verzoek van de gemeente maakt Spurd de BuitenSPEELdag mogelijk.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,836FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
85 %
3.1kmh
100 %
ma
13 °
di
12 °
wo
16 °
do
12 °
vr
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.