* Recreatie

Start bouw vakantiepark Landal Volendam begonnen

Volendam – De bouw van vakantiepark Landal Volendam is gestart en dat is gevierd. Het park, ontwikkeld door Van Wijnen Recreatiebouw B.V., dat bestaat uit 42 duurzame en toekomstbestendige recreatiewoningen, wordt gerealiseerd door Van Wijnen Heerhugowaard. De woningen worden in 2020 opgeleverd.

Afgelopen vrijdag werd de start van de bouw met alle betrokkenen gevierd.  De kopers,  naaste buren, gemeente, verhuurder Landal GreenParks en medewerkers van de betrokken partijen waren aanwezig bij deze feestelijke starthandeling. Na speeches van Niek Klomp (projectmanager Van Wijnen Recreatiebouw), Hans Schütt (wethouder Economische Zaken en Toerisme) en Arjen Coster (projectmanager Landal GreenParks) vond de feestelijke starthandeling plaats.

“Bij Landal GreenParks voelen wij ons nauw betrokken bij de omgeving. Waar Volendam voornamelijk gekenmerkt wordt door dagtoerisme zal er met de komst van Landal Volendam meer ruimteaanbod komen voor de stimulering van verblijfstoerisme het hele jaar door. Gasten kunnen voor verdere voorzieningen terecht in het nabijgelegen centrum van Volendam. Deze ontwikkeling draagt bij aan het beleid van de gemeente om de kwaliteit van het toerisme te verbeteren”, aldus Arjan Coster.

Wethouder Hans Schütt feliciteerde de kopers en de  inwoners van de gemeente Edam-Volendam met dit mooie project: “Dit project is weer een goede stap in de richting van de beoogde kwaliteit slag voor dit kansrijke gebied en sluit daarnaast aan bij de toeristische visie waarin wordt ingezet op meer kwaliteit en langer verblijfstoerisme”

Relevant artikel:

Nieuw recreatiepark in Volendam

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.