29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeHart van de RegioFamilie vangt meisje van 3 maanden op - baby spullen gezocht

Familie vangt meisje van 3 maanden op – baby spullen gezocht

Oosthuizen – Hoewel ze de moeder eigenlijk helemaal niet goed kennen, namen Priscilla en haar twee zonen (15 en 19) een heel bijzonder besluit. Vier dagen en nachten per week zorgen zij voor een meisje van inmiddels 3 maanden oud. 

De baby kwam veel te vroeg ter wereld en woog bij haar geboorte maar 1200 gram. De moeder van het meisje raakte in een postnatale depressie en kon de zorg voor haar kindje niet aan. Priscilla hoorde van de situatie en overlegde met haar twee jongens. Snel waren ze er uit: ze besloten de zorg voor het kind voor vier dagen per week op zich te nemen. Ook de twee zonen zorgen actief voor het meisje. Er worden nachtdiensten verdeeld.

De familie is nu opzoek naar spullen voor het meisje. Denk hierbij aan kleding vanaf maat 56, een draagzak, speelgoed, boxkleed en andere baby-spullen. Priscilla betaalt hier graag een symbolisch bedrag van twee euro voor.

Heeft u iets voor dit kleine meisje? Stuur dan een app naar Priscilla via 06-46732314Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.