112Purmer-Noord

Weer autobrand op Zuivelpad – politie zoekt getuigen

Purmerend – Vannacht om 02:25 uur werden brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand aan het Zuivelpad in Purmer-Noord. Het is het vijfde voertuig in 1,5 jaar tijd dat op deze locatie in vlammen op gaat.

In november 2018 brandde een mini uit op het parkeerterrein op het Zuivelpad. Een maand later onderging een personenauto hetzelfde lot. Even bleef het stil. Tot januari 2020, toen een bestelbusje in vlammen op ging. Ook begin april 2020 ontstond er brand.

Een onderzoek wordt ingesteld, maar de politie houdt ernstig rekening met brandstichting. Daarom wordt iedereen die iets gezien heeft of iets weet, gevraagd dit te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Foto: Ron van der Meer

Relevante artikelen:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. This is really pissing me off!!!
    Blijf met je handen van andermans eigendommen áf.
    De auto-eigenaar wens ik sterkte met de afhandrling van deze ellende, die hem/haar is aangedaan.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: