19.3 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home112Landsmeer: poging beroving door twee mannen met vuurwapen “Geef me je Rolex!"...

Landsmeer: poging beroving door twee mannen met vuurwapen “Geef me je Rolex!” (video)

Landsmeer – Op de Dorpsstraat ter hoogte van de Deen supermarkt heeft woensdagavond om 22.00 uur een beroving plaatsgevonden. Een man en een vrouw liepen na restaurantbezoek richting hun auto. Op dat moment renden twee mannen gewapend met vuurwapens op hen af. Een van de verdachten sloeg hierbij de man in het gezicht.

Volgens het Parool wilden de berovers de Rolex van de man hebben. Toen de man en vrouw benaderd werden door twee mannen werd er gezegd: “Geef me je Rolex!” Er ontstond een gevecht tussen de betrokkenen. De vrouw raakte licht gewond bij een val, de man is in het gezicht gewond. Uiteindelijk zijn de verdachten weggerend in de richting van het Zuideinde.

De man en de vrouw hebben aangifte gedaan. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden. Het slachtoffer, een 32-jarige ondernemer uit Landsmeer, poseert op Instagram met diverse Rolexen.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Van het tumult zijn meerdere omstanders getuige geweest, van wie de gegevens nog niet bij de politie bekend zijn. De politie wil graag met hen in contact komen.   

Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2020214962.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.3 ° C
21.7 °
17 °
70 %
0.9kmh
58 %
do
19 °
vr
20 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.