* ZakelijkPurmerend

Bart Smit Weidevenne stopt

Purmerend – Na 10 jaar sluit Bart smit zijn deuren op het winkelcentrum De Weidevenne. Op zaterdag 16 juli zal de winkel voor het laatst open zijn.

Sla uw slag met gigantische kortingen:

“Op maandag 4 juli en op dinsdag 5 juli zal de winkel gesloten zijn. We beginnen dan op woensdag 6 juli aan een zo geheten opruiming. Dit houdt in dat we van 6 t/m 9 juli 20% korting geven op het gehele assortiment. Vervolgens van 11 juli t/m 14 juli 40% en de laatste 2 dagen, 15 en 16 juli, 70%. Wij leggen in deze periode NIETS appart. Mochten er nog vragen zijn dan zijn jullie van harte welkom bij ons in het filiaal.”, zo is er te lezen op de Facebookpagina.

Het is nog onbekend wat er in de huidige winkelruimte komt.

Foto: website Winkelcentrum Weidevenne


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.